VI SÖKER NU TVÅ KEY ACCOUNT MANAGERS TILL VÅRA KONTOR I STOCKHOLM OCH LUND

Som KAM hos GAEU bedriver du kvalificerad försäljning på hög nivå.

Key Account Manager

Just nu söker vi två Key Account Managers som är intresserade av att bedriva relationsorienterad försäljning gentemot tillväxtföretag som utvecklar tekniska innovationer.

Tjänstebeskrivning

Som KAM hos oss kommer du att erbjuda GAEUs tjänster till Sveriges mest intressanta och innovativa tillväxtföretag. Tjänsterna handlar om konsultinsatser från våra experter som möjliggör för kunden att med hjälp av EU-stöd lättare nå affärsmål inom innovation och tillväxt. Säljmetoden bygger på relationsförsäljning snarare än avslutsförsäljning. Det är viktigt att du känner dig säker i din roll och kan konsten att avsluta affärer när du har identifierat ett behov. Du håller en hög frekvens på försäljningen och arbetar upp din egen stock av återkommande kunder. Du ”äger” din kund och kommer att vävas in i många av kundernas avgörande framåtsatsningar. Du knoppas aldrig av längs vägen, snarare samspelar du över tiden med de bidragsexperter som GAEU tilldelar kundföretaget.

Åtskilliga av dina kunder kommer att tillhöra Sveriges vassaste och mest kända företag inom hälsa, miljöteknik och IT.

Erfarenhetsnivå och utbildningsnivå

 • Inga förkunskaper inom EU-bidrag behövs. Vi utbildar dig i allt du behöver veta om EU-bidrag
 • Erfarenhet av framgångsrik relationsförsäljning på hög nivå
 • Akademisk utbildning. Gärna någon typ av eftergymnasial teknisk utbildning
 • Driven, självgående, resultatorienterad, stabil
 • Van vid att diskutera teknik med beslutsfattare och innovatörer
 • Har ett konsultativt arbetssätt och inger stort förtroende hos kund
 • Trivs i en atmosfär där det doftar affärer
 • Genuint intresse av företagande och affärsutveckling
 • Bra på att göra behovsanalys och att gå på avslut
 • Gillar eget ansvar
 • Investerar prestige i att prestera goda säljresultat

Gemensamt för alla medarbetare är en stark drivkraft och ett stort intresse av att vara med och bidra till framväxten av de innovationer som kommer att förändra vår värld till det bättre.

Vår situation idag

Genom rådgivning hjälper vi tillväxtföretag att bidragsfinansiera utveckling och kommersialisering av innovationer. Sedan starten 2002 har vi med stor framgång hjälpt mer än 3 000 företag. Vi har Sveriges högsta beviljningsgrad inom HORIZON 2020, VINNOVA och en rad andra av de mest eftertraktade bidragen. Den svenska marknaden är mycket god. Eftersom vi presterar exceptionellt starka resultat ökar företagens efterfrågan på just våra konsultinsatser explosionsartat. Samtidigt är vi i färd med att växa vidare internationellt. Avsikten är att göra Sverigekontoren till förebild inom försäljning av konsultinsatser för våra nya enheter runt om i Europa.

Vi erbjuder

Utöver EU-branschens mest attraktiva lönepaket, mycket intressanta kunder, starkt IT-stöd, utbildning, trevliga medarbetare och en kul arbetsplats mitt i Stockholms affärsdistrikt alternativt i innovationstäta Medicon Village i Lund erbjuder vi dig möjligheten att vara med och bygga Europas vassaste säljteam inom offentlig finansiering. Klicka runt på vår hemsida så ser du vilka spännande kunder vi har och vad de tycker om våra insatser.

Start: Så snart som möjligt

Placering: Kungsgatan 35 i Stockholm/Medicon Village i Lund

Resor kan förekomma i mindre omfattning.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Management Partners. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Jeanett Paludan på telefon 0709-724 120 eller via e-mail rekrytering@managementpartners.se

tom-rol_9612582edd0deec00fe87b98d11a14fb

Strong customer performance gives strong finances. With AAA Credit Rating and Risk Class 5,  the leading rating agencies confirm that GAEU Consulting has the highest credit rating.

FOLLOW US

CONTACT

rolandvilhelmsson-ms

Roland Vilhelmsson

Group CEO

+46 8 556 063 50
roland.vilhelmsson@gaeu.se

tomasz5

MBA, Tomasz Wąsik

CEO

+48 696 108 683
tomasz.wasik@gaeu.pl